Covid Policy

Vi ställer inte in jobb, vi tänker nytt och ställer om!

Newtec riktlinjer angående Covid-19.

Tider förändras och det snabbt som vi alla blivit varse om, vi måste nu anpassa oss till rådande omständigheter. Detta innebär INTE, anser vi att industrin måste stanna, jobb inte göras och människor inte kontaktas. Vi gör det på ett bra och säkert sätt istället.

Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters råd och bedriver ett aktivt ledningsarbete för att säkerställa att vi vidtar åtgärder för att understödja våra medarbetares hälsa och våra jobb till dig som kund.

Vid alla jobb kommer alltid vår och andras säkerhet i första hand och detta åtagande tar vi på största allvar. Vi har nu ett virus (Covid-19) som sveper fram i världen och en del av vårt säkerhetstänk i våra dagliga åtagande är att begränsa smittan och fastställa säkerheten för framförallt den äldre generationen samt personer med sämre immunförsvar av ena eller andra anledningen.

Vid minsta symptom så som feber, ont i halsen, hosta så kommer den personen inte jobba i vår verkstad eller ute hos kund förrän personen varit hemma minst 2 dagar helt symptomfri. Hygienfaktorer är otroligt viktiga och vi har alltid det som en del av försiktighetsåtgärderna på vår verkstad likväl som ute på jobb hos kund.