Tekniska Produkter

Industriella smörjmedel
Smörjmedelslösningar är konstruerade för att minska driftskostnaderna genom att förlänga utrustningens livslängd och förbättra kraftverkens effektivitet. Dessa högpresterande industriella fetter, oljor, pastor, och föreningar är utformade för att ge korrosionsskydd, ger energibesparingar och minska smörjmedel användning.

Metallbearbetning
Metallbearbetningsvätskor är utformade för att minimera friktionen i metallborttagningsprocessen, sänka värmealstring och verktygsslitage , och samtidigt förbättra produktiviteten och en del kvalitet.
Chesterton tillverkar en rad metallbearbetningsvätskor för borrning, gängning , och skärning, inklusive produkter för engångsbruk och cirkulationsapplikationer. Det finns två typer av vätskor: petroleum och syntetiska vattenbaserade d vätskor. De vattenbaserade syntetmaterial ger ytterligare fördelar av biologisk nedbrytbarhet, och är i sig säkrare i användning.

Rengöring samt avfettning
Rengöringsmedel och avfettningsmedel erbjuda ett brett spektrum av olika tekniker för att täcka de mest krävande applikationskrav . Dessa produkter omfattar vattenbaserade, syra, alkali, lösningsmedelsbaserad samt speciell rengöring för elektriska produkter. Dessa produkter har utvecklats för att förbättra effektiviteten, prestanda och produktivitet reningsprocessen i både underhåll och produktion.

Special underhållsprodukter
Industrirengöring är konstruerade för att stödja primära underhållsfunktioner för att öka hela anläggningen tillförlitlighet. Dessa högpresterande teknologier:
Reducera underhåll
Skydda miljön genom att sänka volymen av kemikalier som används
Spara arbete genom att minska tiden för mekaniska underhållsarbeten
Upprätthålla tillgängligheten genom ökad utrustning tillförlitlighet

Korrosionsbeständiga
Produkter konstruerade för att ge kort- och långsiktigt skydd av anläggningsutrustning . Finns i tunn- och tjockfilms, korrosionsskyddande föreningar. Urvalet omfattar produkter som ger långsiktigt men löstagbar korrosionsskydd . Dessa är idealiska för delar i transport och lagring.
Lätt att använda
Lite ytförberedelser
Kostnadseffektivt skydd av kritiska metallkomponenter